Skift til et online regnskabsprogram

Det generelle råd til danske iværksættere er ”skift til et online regnskabsprogram”. Sådan lyder det fra flere der har været i branchen i mange år.

Det er både simpelt, nemt og nødvendigt at skifte sit gamle regnskabsprogram ud med et online af slagsen. Der findes mange grunde til at det er en god idé – og du får nogle af dem her!

Regnskabet lige ved hånden

Når du udarbejder dit regnskab med et online regnskabsprogram, så er det eneste du behøver en computer med internetadgang – og hvem har ikke det ved hånden i 2014? Så er du klar til at lave dit regnskab i toget til arbejde, mens stegen hviler eller på hvilket som helst andet tidspunkt.

Det der er ekstra smart ved en online-løsning er, at din revisor også altid har adgang til dit regnskab. Derfor kan et online regnskabsprogram være vejen til et endnu bedre og tidsbesparende samarbejde mellem dig og din revisor – sparet tid er sparet penge!

Sammensæt dit eget regnskabsprogram

Det kan du fx gøre med et regnskabsprogram som e-conomic regnskabsprogram. Du kan nemlig vælge i mellem et hav af tillægsmoduller, såsom projektstyring og API integration. Der findes også adskillelige apps på e-conomic, som du kan undersøge – og hvem ved, måske der findes en der gør livet lidt nemmere for din virksomhed?

Revisorer der arbejder online

Mange revisorer tilbyder, at arbejde i et online regnskabsprogram. På e-conomics hjemmeside kan du finde en liste over revisorer, der med sikkerhed har stor erfaring inden for området. Du kan søge lokalt og finde en revisor nær dig. Hvis din virksomhed fx ligger i København, så kan du en liste over revisorer i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *