Regnskabsprogram – en nem og brugervenlig måde at føre regnskab på

Alle kan føre regnskab og fakturere sine kunder – det kræver blot det rette værktøj. Det værktøj har Billy formået at lave, da de har skabt et regnskabsprogram, så alle små virksomheder, iværksættere og freelancere kan få succes med deres virksomhed.

For at lette arbejdsbyrden, hos hverdagens helte, er Debitoors regnskabsprogram fyldt med de værktøjer, der er nødvendige for at kunne bogføre og fakturere.

Med programmet får iværksætterne ikke blot et regnskabsprogram, men samtidig muligheden for at fakturere deres kunder uden at gøre brug af et eksternt faktureringsprogram. Man kan vel sige, at Debitoor slår to fluer med et smæk, da de samler et regnskabsprogram og faktureringsprogram i ét.

Funktioner der gør en forskel for hverdagens helte

Der er altid mange opgaver, der skal ordnes som selvstændig, og det er derfor altafgørende at finde ud af, hvilke opgaver der kan udføres enten hurtigere eller bedre. Når selvstændige skal finde ekstra tid i hverdagen, er det en god ide at kigge på den måde, der faktureres og bogføres på. 

En af de ting som Debitoors kunder finder mest tidsbesparende, ved programmet, er at alt er samlet ét sted, og at regnskabet og faktureringen altid kan tilgås lige meget, hvor de befinder sig. Udover at Debitoors regnskabsprogram kan tilgås fra computeren, kan brugeren også styre regnskabet fra en tablet eller telefon, fordi Debitoor har udviklet en app. Appen giver brugeren en vis frihed, da bogføringen ikke kun bliver noget, som skal finde sted på kontoret. 

Som alle selvstændige ved, er der en række krav til, hvad en faktura skal indeholde. Ved at gøre brug af Debitoors fakturaskabelon skal brugerne blot udfylde skabelonens felter. Brugerne slipper altså for at bruge tid og kræfter på at udarbejde fakturaen fra bunden gang efter gang.

Når fakturaen er klar, kan brugeren sende fakturaen direkte i programmet, og undgår derfor at skulle sende fakturaen i et ekstern mailprogram. Denne hurtige proces gør, at brugeren kan sende en faktura afsted på under 1 minut, hvor at processen førhen kunne være noget længere.

Brugerne kan derudover få adgang til en altid fuldt opdateret momsrapport, balanceopgørelse og resultatopgørelse. Momsrapporten gør, at brugeren kan indberette moms på få minutter, og brugeren slipper også selv for at hive den store lommeregner op af lommen og udarbejde rapporten manuelt.

Et program alle selvstændige kan bruge

Regnskab kan for mange selvstændige være en tung byrde, da det i visse tilfælde er et utrolig tidskrævende projekt, når regnskabet skal revideres, og fakturaerne sendes ud. Debitoor vil hjælpe med at lette den byrde,  og derfor er Debitoor regnskabsprogram lavet så brugervenligt som muligt, så regnskabsføringen og faktureringen ikke længere skal være en tidssluger.

Ved blot at nævne ordene regnskab eller fakturering vil nogen freelancere skælve i bukserne, og i nogle tilfælde bliver regnskabet udskudt, da det kan virke som en uoverskuelig proces. Debitoor har derfor taget tyren ved hornene og lavet et regnskabsprogram, der er brugervenligt, og som i den grad er tidsbesparende. I programmet findes en masse funktioner, der er let at gå til, og selve programmet er designet således, at brugeren hurtig kan finde vej til den funktion, der ønskes. 

Så hvis du gerne vil have et program, der kombinerer brugbare funktioner og brugervenlighed, er Debitoor et godt valg! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *